Når man bliver født ind i den forkerte familie og ville ønske man kunne vælge en ny...

Når man bliver født ind i den forkerte familie og ville ønske man kunne vælge en ny…

img_7497

Velkommen til min blog 

Jeg vil gerne lægge ud med et ømt emne. Nogle af jer kender til det, andre af jer ikke. Nogle kender mig, men mange gør ikke.

Mit navn er Winnie Bloch. Jeg er 32 år, og bor på Sjælland. Jeg er født og opvokset i Odense, og flyttede hertil da jeg var 17.

Selvom mit liv kan se rosenrødt og problemløst ud på Instagram, så vil jeg fortælle jer, at I hverken ser hjertehuller eller sorte skyer derinde.

Mine dejlige børn og min materielle lykke, overskygger den sorg jeg føler dybest inde. Jeg er nemlig forældreløs. 

Jeg har hele mit liv været en ekstrem genert pige, opstående at mine forældres ben. Mest min fars. Jeg er vokset op på pubber, og har uvidende levet med fulde forældre (mest mor) der prøvede at krakelere de store revner i facaden, så vores liv så så flot ud udaftil, og så ingen anede hvad der forgik. 

Min mor var alkoholiker men drev stadig en frisør salon. Fuld på arbejdet, og klippede kunderne i ørene. Min far tog sig af mig. Kort efter min konfirmation forlader min far min mor for en affære der ikke holdt.

Min mor, som oprindelig er fra Esbjerg flyttede tilbage. Over til hendes forældre og hendes bror. Alle 4 nogle personer der elskede øl. I 2005 mistede jeg min mormor. I 2006 døde min mor. I 2008 mistede jeg min morfar og min onkel. Alle af druk. Hele min mors famile smuldrede ud af hænderne på mig som sand.

Jeg ville gerne giftes, men frygtede den dag, folk skulle se min mor sidde i en kørestol med en mund der manglede tænder. Folk ville nok tænke hun var syg, men jeg ville jo vide, at min mor på 46 kg kun sad i kørestol fordi hun levede af øl. Jeg var så flov, og blev underligt lettet og en byrde faldt fra mine skuldre da hun døde. Jeg kunne blive gift i fred…..

For 4 år siden den 28 december begik min far selvmord. Jeg går situation igennem i mit hovede da min fasters mand nytårsdag omkring kl 14 ringer og fortæller mig, at han havde taget livet af sig selv. Jeg sad i sofaen med mine to børn. Vi skulle have nytårs gæster.

Mit hjerte stoppede og jeg lagde telefonen på sofaen ved siden af mig. Min mand kiggede på mig, og tager bare telefonen. Jeg går rundt om mig selv på gulvet. Jeg er i chok. Fastholder min morrolle, de skulle ingenting mærke. 

Hele aftenen sad jeg med middags gæster (ja jeg bad dem stadig komme) mens jeg snakkede med politiet. Sagen blev taget op som en mordsag. Jeg var i syv sind. Jeg håbede det var mord, for jeg kunne ikke bære, at min bedste ven, min bedste far, selv tog et valg om, at gøre sin datter forældreløs…… men det gjorde han. Jeg er stadig knust helt ind til knoglerne. 

Rasmus Seebach får mig til at knække sammen under aftenens “herligheder”. Det eneste jeg lod mig mærke af det. Jeg var hurtigt ovenpå.

Jeg har dårlig samvittighed og skyldfølelse. Min far bad om penge den 20 dec. Min far var valuta handler på nettet. Han var økonomisk ustabil. Havde sat sig i gæld alle steder, men kunne ikke betale dem tilbage. Jeg ville ikke låne ham penge. Havde han fortalt mig hvordan han havde det, havde jeg ikke tøvet et sekund. 

Mit hjerte græder så dybt. Jeg savner ham. Jeg  har mistet så meget af mig selv. Jorden under mig. Familien bag mig. 

Tak fordi I læste med. 

    

 

winniebloch_signatur

12 kommentarer

 • Hello it’s me, I am also visiting this website on a regular basis, this web page is truly pleasant and the viewers are genuinely sharing nice
  thoughts.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Merete

  Mit hjerte bløder, det er godt nok en barsk forhistorie du har! Du kæmper for at beskytte dine børn. Husk at passe på dig selv. Tak fordi du så ærligt delte din historie. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Tina

  Kærlighed til dig❤ Burde ingen opleve.
  Dejligt du heldigvis har kunne skabe dig en skøn fam nu selvom der er andet fam der altid vil mangle❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karoline

  Et skønt indlæg, som både min søster og jeg kan nikke genkendende til. Vores forældre er skilt og vores far startede sit alkohol misbrug efterfølgende. Det har efterhånden stået til i mange år. Dog har vi altid beskyttet og forsvaret ham. Vi var tæt på at miste ham pga. Alkohol, men han stoppede med at drikke, og vi begyndte at se mere til ham. Nu har han så valgt flasken, og hans nye kæreste frem for os. Det er et kolonormt svigt, så jeg føler næsten din smerte. 😭
  Vi er dog velsignet med vores mor Stadig, og jeg ved ikke hvad vi skulle have gjort uden hende, jeg er “kun” 22! Og føler mig slet ikke voksen nok til at leve uden forældre❤
  Man vælger desværre ikke selv sine forældre, men til tider ville jeg ønske man gjorde, som du også selv skriver!😔

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henriette

  Stærkt skrevet – stor respekt for at du deler det ❤️
  Tak fordi jeg må følge med

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mette Sørensen

  Føler med dig Winnie ❤️ Jeg er født og opvokset i Esbjerg. Mistede min far for 5 år siden, han drak rigtig meget og var ikke god ved sig selv… Så føler meget med dig og tanker herfra. ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Dorthe

  Åhh…vi deler samme skæbne❤

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  ❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Janne

  ♥️
  Hvor er det godt at du åbner op og fortæller om det der er hændt dig, det som ingen børn bør gå igennem.
  Men hvor er det også dejligt at se at du selvom det er hårdt har kæmpet og fået en dejlig familie og en anden fremtid end den dine forældre måske har lagt op til med deres svigt.
  Du er en stærk og meget smuk kvinde både indvendig og udvendig. ♥️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Pernille

  Kære Winnie.
  Slip din dårlige samvittighed. Det er IKKE din skyld at din far ikke magtede livet. Selvfølgelig skulle du ikke låne din far penge. Det er ikke et barns pligt ( ej hellere selv om man er voksen og har råd). Han har taget mange valg i livet og de fleste var åbenbart forkerte, men der er ikle din skyld.
  Husk på at din fortid (Barndom) kan du ikke gøre noget ved, men du har mulighed for at påvirke din fremtid med dine børn og mand.
  Nyd livet, slip den dårlige samvitttighed og glem alt om skyld.
  Knus fra en fremmed der følger dig på IG

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Joan

  Trist at læse, men SÅ stort af dig at dele❤️

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Stærkt skrevet
  Ofte kan man undrer sig over at man stadig står, går og virker som menneske.
  Livet vælges til dels, familie vælges for os… vi kan undrer os over hvorfor mig… Men det er vores liv, og os der skal leve det. Som min gode veninde sagde til mig, “jeg tror jeg har fået de to drenge fordi jeg er stærk nok til at klare det” De er begge kronisk syge.
  Men sikken en barndom, vildt at du er der hvor du er idag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når man bliver født ind i den forkerte familie og ville ønske man kunne vælge en ny...