Sådan opdrager vi vores børn herhjemme...

Velour sengegavl…

img_3004

Reklame |

Jeg skifter meget i stil herhjemme. Den ene dag vil jeg have råt træ der skaber en rød tråd i mit hjem, den anden dag ønsker jeg minimalistisk sort/hvidt og gråt. Det er i virkeligheden dér jeg er nu.

Vi har i hjemmet fået lavet panelvægge – min mand har selv lavet dem – og det herskabelige må meget gerne piftes lidt op, så det ikke bliver alt for fornemt. Jeg er tilmed vild med velour, så jeg forelskede mig totalt i denne sengegavl her da den giver noget ekstra varme og hygge til en kedelig seng, og så på den fede måde fordi den er af velour 👌🏼

Køb den her;

Køb lampen her;

 

30803520_unknown

 

winniebloch_signatur
   

1 kommentar

  • Pernille

    Den er så fin den sengegavl! Har selv bestilt den for et par dage siden 🙂 går bare og glæder mig til den kommer 😄

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

:lion: 
:grinning: 
:grin: 
:joy: 
:smiley: 
:smile: 
:sweat_smile: 
more...
 
 

Næste indlæg

Sådan opdrager vi vores børn herhjemme...