At være alkoholiker...

Derfor inviterede “Donna Martin” mig til møde i sommers

img_3111 img_3165 img_3179 img_3178 img_5273I sommers modtog jeg en besked fra, først en veninde, om at Tori spelling var begyndt at følge med hos mig på Instagram. Jeg kan huske at jeg stod i Bilka med familien. Kort efter kom jeg i tale med tori, og jeg stod alene med mine 3 børn, og en håndfuld 5 franske hotdog, OG min telefon idet hun skrev, om jeg havde lyst til at mødes med hende på hendes hotel i København nogle dage efter. Are you freakin’ kiddin’ me?!

Min krop rystede, og jeg fik monster diarré 🙈 Om jeg ville!?

Jeg turde ikke selv tage derind så jeg inviterede een af mine gode veninder med, een som også færdes på Instagram, som hun OGSÅ var begyndt at følge. Skulle jeg seriøst sidde dér med mit bedste skoleengelsk? Jeg er genert anlagt i forvejen, og jeg vidste jeg ville ende med at sidde med skidepine, flæbe underlæbe men jeg forsøgte ikke at få panik anfald. For mange er hun bare en almindelig person, for mig hørte der minder med – barndoms minder. Og sikker også for jer hvis I er vokset op i 90’erne 😁

Nå men ihvertfald. Det som det hele handlede om var, at Tori var i gang med at starte sit eget brand op, og hun var meget fascineret over den stil bla “vi” danske mommy’ førte, især når det handlede om børneværelser.

Hun ville gerne samarbejde med os, og vi skulle være dem der når tiden kom, fik hende “frem” i DK (som om hun ikke godt kunne klare den opgave uden os) 😜

Hun er uden tvivl det mest beskedne, jordnære og blide menneske jeg har mødt. Hun havde sin datter med, og de var bare så pisse cool begge to. Mega fedt møde vi havde med hende.

Vi gik derfra med en rigtig god mavefornemmelse, for hvorfor mødes og klemme os ind hvis hun ikke havde en plan for det? Så blev hun så gravid, og om det har sat en stopper for hendes fremtidsplaner tør ikke siges, der er ihvertfald ingenting på tegnebrættet herfra, men hvem ved? 😉

Ja, og så havde vi naturligvis lige lidt smykker med, hun kunne bære til Elle 🙌🏼

 

winniebloch_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At være alkoholiker...