Lysestage i guld

Jeg har været “under nålen”

img_3552

Jeg har gjort noget jeg faktisk aldrig havde troet jeg ville gøre.

Efter jeg er blevet ældre, har jeg fundet nogle sider af mig selv som jeg ikke før har opdaget. Jeg tænker mit udseende. Jeg er begyndt at være meget mere kritisk, og perfektionistisk, og til tider alt for hård ved mig selv. Jeg kan ikke lade være men jeg prøver 🙂

Jeg har altid synes at jeg så meget maskulin ud, og at jeg lignede en dragqueen. Efter jeg fik Frederik, er det som om jeg ikke har tabt mit sidste fedt i ansigtet, selvom jeg egentlig følte jeg tabte mig.

Jeg kender en sød kvinde fra Odense hvor jeg er vokset op, som gjorde mig opmærksom på, at grunden til mine kæbemuskler bla. ser så voldsomme ud, er fordi at jeg tygger meget tyggegummi ifbm mit fag som klinik assistent. Jeg kan dog alligevel ikke skyde hele skylden på stimerol – mit kæbeparti er bare meget voldsomt, og det gjorde hun mig opmærksom på at man kan “gøre noget ved.

Jeg har fået lagt BOTOX  i mine kæber. Mange ønsker et V-formet look med en fin kæbelinie og en hage, der går ned i en spids fra kæberne. Det kaldes V-shape, fordi kæbepartiet danner et fint V. Med et v-formet ansigt ser dit ansigt smallere og mere feminint ud. I kan se på billedet ovener, og på mit billede til højre kan I se hvad det gjorde hvad mine kæber 👌🏼🙌🏼

Behandlingen blev udført hos Klinik Nielsen 

 

winniebloch_signatur

3 kommentarer

 • Dzana

  Forstår ikke helt hvad BOTOX gør? Troede at det var til rynker for at udfylde linierne

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Stine

  Ej! Jeg har så tit tænkt på når jeg har scrollet ned af IG og stødt på et billede af dig “Fuck hvor er hun dog irriterende naturligt smuk” 😄 For det syntes jeg virkelig at du er! Men man er sin egen største kritiker når man ser sig selv i spejlet. Og hvis du har det bedre med at få lavet lidt hist og her, så fred da være med det ☺️ Vi lever kun én gang, så hvorfor ikke få set bedste ud af det?! 😉👌🏼

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Christina

  Hvis der er noget man er ked af skal man bare få det fixet! 🙂 Men synes du er smuk på dit “førbillede” – jeg kan godt se forskellen i dit ansigt med filler, men ingen forskel i hvor pæn jeg synes du ser ud, fra det ene billede til det andet 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lysestage i guld