Få fat i mine borde!!

Når du har stor appetit og gerne vil tabe dig….

Jeg har været i gang med mit projekt vægttab over flere omgange. Jeg falder altid i, fordi jeg har en virkelig stor appetit, og her mener jeg virkelig. Jeg spiser lige så meget som en dobbelt fuldvoksen mand, og jeg har så møg svært ved at blive mæt når jeg er på kur, så derfor ender jeg altid med den lette løsning, nemlig junk eller andet der mætter.

Jeg ved at man kan få alt muligt i MATAS der skulle nedsætte appetit og alt muligt, men det skal næsten være ulovligt og fyldt med efedrin før det virker, men SÅ……. faldt jeg ud af, at jeg kan drikke et glas med et brev Diet fiber gel inden jeg spiser mad. Gelen skaber en mæthedsfornemmelse og hjælper med at forhindre unødvendig småspisen mellem måltiderne, og no shit sherlok – DET VIRKER!

 

 

 

 

winniebloch_signatur

1 kommentar

  • Ιt’ѕ neaгly impossiblle tߋ find well-informed people on tһіs subject, hoԝever, yօu ѕeem liҝе yoou
    knnow ѡhat you’re talking ɑbout! Thаnks

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Få fat i mine borde!!