Når du har stor appetit og gerne vil tabe dig....

Når man bliver forudindtaget og dømmende…

Det er ikke så tit jeg kommer ud blandt andre mennesker jeg ikke kender, og hvor det er en nødvendighed at mænge sig, være åben og vise oprigtig interesse og være dygtig til small talk. For at være ærlig, er jeg rigtig dårlig til alle delene, og jeg er ikke specielt vild med det. Jeg er faktisk meget LIDT vild med det.

Jeg har, da jeg var barn, været ekstremt genert, og været et af de børn der stod op af mine forældres ben, eller næsten sad på låret af dem til familie sammenkomster.

Jeg brugte meget tid hjemme, og på mit værelse. Jeg dyrkede mine hobbyer der forgik i vante omgivelser, men andet var jeg ikke specielt vild med.

Da jeg fik min første teenage kæreste som 15 årig, turde jeg næsten ikke snakke til ham. Jeg kan huske vi blev kærester om vinteren, og når jeg bliver forkølet sætter det sig som kriller hoste. Jeg var så genert at jeg ikke turde hoste foran ham, eller i busser, fordi jeg synes det var pinligt – hvad tænkte folk mon ikke om mig når jeg hostede?! Dette sidder faktisk stadig i mig. Jeg bliver flov og pinlig berørt når jeg hoster og får hoste anfald.

Jeg begyndte at gøre mere ud af mig selv da jeg arbejde i Illum som 22 årig, og der skulle man gå med masser af makeup, og jeg lagde mærke til, at mændende begyndte at kigge på mig, men jeg brød mig faktisk ikke om det! Turen fra Nørreport st og ned til illum igennem Købmagergade, gav mig skidepine, når folk sad ved deres cafe borde og hvis de kiggede på mig. Jeg bryder mig ikke om den slags opmærksomhed.

Mange har tit en forudindtaget holdning, og det er generelt – ikke kun hos mig. Mange tror, at hvis man er lidt pæn, og ovenidet måske lidt stille, SÅ er det fordi man er snobbet og arrogant, og det er egentlig lidt ærgerligt at vi dømmer hinanden så hårdt. Jeg har altid haft svært ved at snakke med folk jeg ikke kender. Min hjerne går i sort, og jeg ved simpelthen ikke hvad jeg skal, især, spørge om. Jeg er blevet bedre til, hvis det er mine børn der er i centrum, for så har vi noget at snakke om, men meget andet, synes jeg simpelthen er svært. Så hvis I en dag møder mig, så er det ikke fordi jeg ikke vil snakke eller vise interesse – jeg er bare pisse genert 🙂

 

winniebloch_signatur

2 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Når du har stor appetit og gerne vil tabe dig....