At dele sol og vind lige....

Lalandia.. en tur vi virkelig trængte til…

Indlægget er sponsoreret af Lalandia.

img_4120 img_4128 img_4130 img_4132 img_4133 img_4135

 

Vi har i lang tid været i gang med at renovere derhjemme, og vi har virkelig haft brug for et break, men nogle gange er det bare svært at handle på dét,  når man har så travlt.

Heldigvis inviterede Lalandia os til Rødby for at slappe af, men også mest for at give os oplevelsen i det nye Kids area.

Vi har tre børn, og alle tre vil noget forskelligt. En balstyrisk dreng på 8, der vil stå på fødder ned af rutsje banen. En pige der vil gå catwalk på gelænderet, men samtidighed vil dykke, plaske og flyde i det varme vand.

Jeg er ikke specielt vild med at vise mig i badetøj, og derfor kommer vi ikke sådanne steder. Jeg var skeptisk.

Oplevelsen viste sig at tage sig helt anderledes ud. Når man har 3 børn, er man nødt til at dele sig op efter børnenes behov. Jeg tog med Frederik – min lille dreng på 20 måneder ind i den nye Kids area. Et tropeparadis for små mennesker – bitte små mennesker.

Vandet var varmt, og der var en masse aktiviteter. Frederik er ikke specielt vild med pools når vi rejser, og vi rejser en del, men uden at lyve, har dette været vores mest positive oplevelse.

Jeg svømmede rundt derinde med ham, og lå i boblebad i det varme vand, mens min mand indtog vandrutsjebanerne 😁

Lalandia har en masse gode aktiviteter hvis man som familie har brug for at komme væk. Der er bowling, ski, kæmpe spilleområde, børneundeholdnig/show, trampolinhopning, golf, legepladser, vand udendørs og inddørs, og så ligger det ned til stranden. Vi tog vores hund med. Det hjalp de os også med, da vi på afrejse dagen måtte ringe og oplyse dem om dette. Vi havde fået et hus der ikke var til husdyr – hokus pokus, det rykkede de da bare rundt.

Læs om deres aktiviter  her

Ellers tjek deres facebook side ud her

Imorgen skal vi rejse hjem, men vi har haft den dejligste weekend indtil videre. Min varmeste anbefaling til andre børnefamilier.

Tak for turen 😘

winniebloch_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

At dele sol og vind lige....