Lalandia.. en tur vi virkelig trængte til...

Bad mom #1

Vi fik forleden en mail fra Filips klasselære om, at der er tumult blandt drengene i klassen. Filip går i 2, og er 8 år. Han måtte flytte skole for 1 år siden da vi flyttede by.

Han havde en ret svær opstart i klassen, havde svært ved at falde til og skabte mange unødvendige konflikter.

Nå men for at vende tilbage fra denne her mail, så svarer jeg hans lærer, om vi ikke måtte bede om en samtale med dem. Dels for at få lidt af vide om Filips trivsel generelt, men også for at snakke lidt om konflikthåndteringen blandt drengene. Jeg fik et svar om, at de de sidste 3 uger havde skrevet på INTRA!! at man skulle melde sig til samråd. Altså forældresamtaler, og at det var “i aften” skrev hun.

Så sidder man der, fuldstændig tåbelig, og virker som en rigtig oplyst og engageret forælder…. eller ikke. Vi kom selvfølgelig til mødet, men det var faktisk ikke nogen særlig rar oplevelse eller samtale.

Kender I dét, at når man går derfra, så har man følelsen af, at man ikke har magtet sin opgave til fuldest som mor. Ja og far for den sags skyd, men han var ikke med.

Når filip går i skole, så er han i skole. Når han kommer hjem, så har vores hoveder været fyldt op med renovering, arbejde, daglige gøremål, en datter der også lige er startet i skole, overskue intraer osv osv. Vi har fuldstændig lagt hans læring over i deres hænder. Hans penalhus er altid one big mess, men det er MIN opgave at hjælpe ham med at hans ting er spidset, og fylde op med farveblyanter, viskelæder og alt dét som på mystisk vis forsvinder i et lille børne penalhus (?)

Sørge for at han har sine gummistøvler med HVER dag, og selvom vejrudsigten ikke umiddelbart viser regn. Filip er en meget følsom dreng, der tager ting med sig til timerne. Dvs at han også bliver nedslået hvis der ikke er styr på hans ting – MEN DET VIDSTE VI IKKE! 🙁

Vi har været alt for optaget af vores eget shit, og jeg fik simpelthen SÅ dårlig samvittighed! Vi læser ikke nok med ham, men sørger naturligvis for, at hans lektier er lavet.

Så lige forleden dag fik jeg et godt los i numsen. Er det bare mig, eller skal man lige “lære” hvad det egentlig er der forgår i sådan en klasse? Børnene ved alt, vi ved kun det intra fortæller os. Jeg ser det lidt ligesom at blive forældre til sit første barn. Det er første gang for alle, og man skal lige ind i gamet.

 

winniebloch_signatur

1 kommentar

  • Sanne

    Hej Winnie! Sikke et befriende indlæg😥
    Vores den ældste er lige startet i skole i år og hold op der er mange ting, at holde styr på. Har siddet med præcis de samme følelser, som du nævner her❤ tak for at dele de tanker👌👏

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lalandia.. en tur vi virkelig trængte til...