De sidste minutter... det sidste åndedrag...

Nogle gange drømmer jeg mig væk i en verden hvor jeg ikke er mor!


Det er næsten forbudt at sige, men det gør jeg altså. Jeg elsker at være mor, jeg elsker at have hænderne fulde, og jeg ELSKER ikke at vide hvad jeg skal lave, og føle rastløshed når min mand og jeg har børnefri, men alligevel hungrer jeg efter en hverdag hvor det bare er ham og jeg.

img_3232 img_3239 img_3288 img_7442 img_0360 img_0364 29724000_unknown 29989664_unknown

Jeg husker dårligt hvad vi lavede inden vi fik børn. Jeg husker heller ikke at jeg satte specielt meget pris på tilværelsen som kærestepar, udover når vi tog på charterferier til Spanien, og især satte pris på det IKKE var os der havde små børn men i flyveren. Ja, vi var et af de par der tog på familie ferier alene og alligevel rullede øjne af skrigene babyer, og gav desperate svedende forældre blikke fordi de ikke fik deres barn til at tie stille når jeg skulle sove i flyveren, og altså havde været oppe kl 03! Jeg forestillede mig slet ikke hvilken hektisk afgang de har har haft med 1-2-3 børn 😂 Idag er jeg een af de forældre 😁 Jeg har altid psyko diarré, snurrende fingre, og en mega stresset krop over at skulle afsted med “så mange” børn.

Nå, det var jo ikke dét emnet handlede om.

Min mand og jeg har planlagt at vi vil til London i julen – bare ham og jeg. Og F*** jeg glæder mig!

Min svigerinde har endnu ikke børn, og de rejser hele tiden. De dykker og nyder det, og ved de skal gøre det nu. Og jeg misunder dem. Jeg brugte sgu ikke min tid fornuftigt.

Gjorde I? Og hvad ville I ønske I havde gjort anderledes inden I fik børn?

😘

 

 

 

winniebloch_signatur

1 kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

De sidste minutter... det sidste åndedrag...