Angst for angst...

Flyvernar

29724000_unknown“Kan I ikke lade være med at sparke i sædet dér bagved”. Den kommentar kom fra en mand, selv med ca 6 årig pige og kone. Frederik var kun netop blevet placeret på min mand i det her bælte man skal have på når man er under 2 år. Det er jo næsten umuligt at holde et lille barn der bliver halvtvunget i en sele i ro. Og manden FÅR altså nogle dask i ryggen. Jeg kan se hans utilfredsstillende ansigt, og tanken slår mig flere gange, om hans charter tur for børne familier nu er helt velovervejet.

Turen går, og vi er nogle timer igennem Frankrig, og selvfølgelig stadig i flyveren. Jeg ser sure blikke fra hans familie der sidder skråt foran mig, hvergang Frederik stikker dem et skrig eller et overtræt rullefald på gulvet. Jeg får rejst mig op, og prøver at få arrangeret hele banden på vores sæder, hvortil konen udbryder med en tydelig hentydning “det er jo heller ikke til at sove, når der er børn der bliver ved med at skrige”…. Aaaaaah 👊🏼 Så fik jeg ellers placeret DEN der midt i hendes ansigt…. i mine tanker ihvertfald. Jeg stod fuldstændig lamslået og hvor JEG havde lyst til at lave rullefald på hende… på gulvet. Jeg kunne ikke engang fremstamme en kommentar.

Hvorfor helvede tager man på charter ferie til Tenerife fyldt med småbørns familier? Og hvor DUM og intetanende har man lov at lyde og være!? Enten er deres barn adopteret ved 5 års alderen (det var hun så ikke kan jeg fortælle jer) eller også har de haft en meget eksemplarisk og velopdragent baby. Eller også har de aldrig fløjet før. Det er 3 scenarier jeg stiller op, men uanset hvad, så bør ethvert menneske eje SUND fornuft og have pli og være mindre egoistiske.

Børn har lige så meget ret til at være der som os andre. Der er ingen der er med på flyveren for at sove. Vi er der for af komme fra A til B.

Jeg har altid været meget nervøs for at mine børn skejede ud i en flyvemaskine og hvad folk mon tænkte, men jeg kan officielt fralægge mig de tanker. Fra idag kan det simpelthen ikke bekymre mig, hvad andre mennesker, der VED hvad de går ind til, tænker 🖐🏼 Hi5 til mig😉

Næste gang bør de bestille på business class.

winniebloch_signatur

5 kommentarer

 • Tine

  Hej Winnie
  Øv hvor lyder det som en træls oplevelse. Har selv prøvet at min pige blev ked af det i flyet og folk omkring mig vendte øjne og bad om at blive flyttet. Heldigvis sad en sød pige ved siden af og prøvede at dæmpe min stress og fjollede så min datter blev distraheret. 😉 jeg ville ønske flere bare ville sprede positiv energi ud og mindre had og surmuler. God dag

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jesper

  Synes det er en lidt spøjs post henset til, at du den 22. oktober 2017 selv skrev:

  “Jeg husker dårligt hvad vi lavede inden vi fik børn. Jeg husker heller ikke at jeg satte specielt meget pris på tilværelsen som kærestepar, udover når vi tog på charterferier til Spanien, og især satte pris på det IKKE var os der havde små børn men i flyveren. Ja, vi var et af de par der tog på familie ferier alene og alligevel rullede øjne af skrigene babyer, og gav desperate svedende forældre blikke fordi de ikke fik deres barn til at tie stille når jeg skulle sove i flyveren, og altså havde været oppe kl 03! Jeg forestillede mig slet ikke hvilken hektisk afgang de har har haft med 1-2-3 børn 😂 Idag er jeg een af de forældre 😁 Jeg har altid psyko diarré, snurrende fingre, og en mega stresset krop over at skulle afsted med “så mange” børn.”

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • winniebloch

   Jeg forstår slet ikke hvad du mener?
   Måske du ikke forstår mit opslag? 🙂

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lars

  Der er ikke noget værre end små børn i en flyver. Og var det forudsat at personen i flyet vidste at flyet ville være fyldt med små børn?

  I kunne vel i princippet vende den om, og tænke om det ikke er selvisk af jer at rejse med et lille barn, og om man i så fald skulle vente med at flyve indtil barnet er gammelt nok til ikke at give andre en dårlig start på deres ferie?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • winniebloch

   Hejsa Lars

   Jeg tvivler på, at NOGLE mennesker regner med, at kunne tage på charter ferie uden at der er børn “om bord”. Jeg synes nærmere det er folks egoisme der taler.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst for angst...