Angst for angst...

Flyvernar

29724000_unknown“Kan I ikke lade være med at sparke i sædet dér bagved”. Den kommentar kom fra en mand, selv med ca 6 årig pige og kone. Frederik var kun netop blevet placeret på min mand i det her bælte man skal have på når man er under 2 år. Det er jo næsten umuligt at holde et lille barn der bliver halvtvunget i en sele i ro. Og manden FÅR altså nogle dask i ryggen. Jeg kan se hans utilfredsstillende ansigt, og tanken slår mig flere gange, om hans charter tur for børne familier nu er helt velovervejet.

Turen går, og vi er nogle timer igennem Frankrig, og selvfølgelig stadig i flyveren. Jeg ser sure blikke fra hans familie der sidder skråt foran mig, hvergang Frederik stikker dem et skrig eller et overtræt rullefald på gulvet. Jeg får rejst mig op, og prøver at få arrangeret hele banden på vores sæder, hvortil konen udbryder med en tydelig hentydning “det er jo heller ikke til at sove, når der er børn der bliver ved med at skrige”…. Aaaaaah 👊🏼 Så fik jeg ellers placeret DEN der midt i hendes ansigt…. i mine tanker ihvertfald. Jeg stod fuldstændig lamslået og hvor JEG havde lyst til at lave rullefald på hende… på gulvet. Jeg kunne ikke engang fremstamme en kommentar.

Hvorfor helvede tager man på charter ferie til Tenerife fyldt med småbørns familier? Og hvor DUM og intetanende har man lov at lyde og være!? Enten er deres barn adopteret ved 5 års alderen (det var hun så ikke kan jeg fortælle jer) eller også har de haft en meget eksemplarisk og velopdragent baby. Eller også har de aldrig fløjet før. Det er 3 scenarier jeg stiller op, men uanset hvad, så bør ethvert menneske eje SUND fornuft og have pli og være mindre egoistiske.

Børn har lige så meget ret til at være der som os andre. Der er ingen der er med på flyveren for at sove. Vi er der for af komme fra A til B.

Jeg har altid været meget nervøs for at mine børn skejede ud i en flyvemaskine og hvad folk mon tænkte, men jeg kan officielt fralægge mig de tanker. Fra idag kan det simpelthen ikke bekymre mig, hvad andre mennesker, der VED hvad de går ind til, tænker 🖐🏼 Hi5 til mig😉

Næste gang bør de bestille på business class.

winniebloch_signatur
   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive offentliggjort. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst for angst...