Angst for at miste.... eller?

Knivens snit

For 8 år siden, kom min ældste søn til verden ved kejsersnit. Det var, for så vidt, egentlig okay, men til jer der har fået kejsersnit, kender i sikkert også til den (lille) delle der kan komme over skam benet, og nederst på maven, forårsaget af skæv syning eller overflødig hud. Jeg havde ikke gener af det efter ham, og kun en anelse da jeg fødte Nikoline “rigtigt” 2 år senere, men efter jeg fik Frederik for 2 år siden, og min mave var KÆMPE, FIK jeg dén pølse der – uanset hvor meget jeg taber mig – stadig er der. Jeg gemmer den under min trusse, min bikini eller i det hele taget bare prøver at gemme den. Men den er der, om jeg vil det eller ej.

Mit selvværd er i bunden, og jeg kan ikke leve med, at jeg som 33 årig, føler mig hemmet af andet der ikke skyldes almindelig overvægt.

Jeg har derfor besluttet, at jeg vil have gjort noget ved det. Ikke for andres skyld, men for min egen.

Jeg har bestilt tid hos Nygart den 4 april, til en forundersøgelse. Jeg vil gerne have strammet mit maveskind op – det man også kalder “maveplastik”, og få fjernet den pølse, og jeg har i sinde at gøre det. Jeg skal ikke have flere børn, og jeg er stadig ung.

Jeg ved godt man enten er for eller imod plastik kirurgi. Jeg gør det ikke for, at andre skal beundres af mig, men udelukkende for mig selv og mit selvværd, og så jeg kan beundre mig selv ❤️

 

 

winniebloch_signatur

2 kommentarer

 • Rikke

  Det kender jeg udmærket til. Har selv 3 børn børn hvor nr. 1 og nr. 3 kom til ved et kejsersnit. Håber jeg på et tidspunkt at få råd og tabt de kilo der skal til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Nille

  Jeg har også fået kejsersnit, men jeg kæmper med delte mavemuskler. Og har lige netop købt et træningsprogram fra superfit mor, som skal samle det slappe bindevæv og mavemuskulatur . Har du fået undersøgt om du har disse DR?
  Jeg har set mange billeder af piger, for hvem der er lykkedes at træne det op og få det meste af dellen væk.
  👌🏽 Bare så du var informeret om det ☺️ Det bliver spændende at se resultatet.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Angst for at miste.... eller?