Ens mor og far har også brug for at blive spurgt ind til

Toonixtid med ungerne


Annonce for Toonix

Enten er man mod det eller også er man for det – nemlig skærmtid.

I en travl hverdag med tre små børn kan det være svært at få en hverdag til at fungere uden, at man ind i mellem får børnene underholdt. Personligt har jeg et lidt ambivalent forhold til skærmtid-fænomenet, men efter at have afprøvet Toonix har jeg et lidt mindre anstrengt forhold til det. Toonix er nemlig en tryg og sikker streamingtjeneste, hvor mine børn har mulighed for at se både lærerige såvel som underholdende serier/programmer. Det er en streamingtjeneste med mange muligheder og faktisk er det ikke kun muligt at se serier og film – på Toonix har de også tilføjet den fede funktion med at børnene kan spille spil og på den måde blive underholdt. Herhjemme er børnene vilde med Toonix og det fungerer som et lille frirum for ungerne, når de skal slappe af eller blot skal underholdes mens jeg laver aftensmad til hele flokken.

Udover alle de tilgængelige programmer og spil, som er på Toonix så har er jeg personligt også meget glad for funktionen, hvor man kan tilpasse indholdet efter børnenes alder. På den måde sikrer vi herhjemme, at børnene ikke bliver “udsat” for noget upassende indhold ift. deres alder. Udover at fungere som smart og lærerig underholdning for ungerne i hverdagen, så har vi faktisk også haft enorm glæde af det fredag aften, hvor vi har en familietradition for at sætte en god film på også hygge os i sofaen, og her har Toonix endnu en gang vist sig at kunne stå distancen! Der er virkelig mange gode børnevenlige film, og indtil nu har vi endnu ikke haft problemer med at finde en fredagsfilm, som vi alle har kunne stå inde for. Frederik har i øjeblikket noget for dyr og elsker alle de historier, hvor der er dyr med i. Derfor er “Prinsen af Egypten” også på plakaten til fredagens sofahygge.

Toonix indgår som en del af HBO Nordic, så hvis man har HBO Nordic, så er du også allerede den lykkelige indehaver af Toonix. Men hvis du ikke har HBO Nordic, så er der stadig mulighed for, at du kan få Toonix. Det er nemlig muligt at tilkøbe Toonix seperat for kun 39 kr/mdr., såfremt man kun ønsker at have Toonix-delen, som en del af sit streamingsortiment. Jeg kan virkelig varmt anbefale Toonix, og en anden fed ting er, at du har mulighed for at afprøve det i en 30 dages gratis prøveperiode – helt uden binding (du skal dog huske at afmelde det).

Så hvis du ikke allerede er den heldige indehaver af Toonix, så kan jeg virkelig varmt anbefale dig at gå ind og afprøve det. Børnene elsker det og det fungerer altså bare virkelig godt – også selvom man forsøger at minimere skærmtiden. Med Toonix har jeg nemlig mulighed for både at lade børnene slappe af med en god film, men de kan også blive beriget med noget viden og sjov på en og samme tid.

Som en lille ekstra info kan jeg lige dele Frederik og Nikolines absolutte top-3 favoritter, når vi har skærm- eller hyggetid herhjemme.

Frederik anbefaler:

 • Peter Pedal
 • Ninjago
 • Grusomme mig

Nikoline anbefaler:

 • Niko 2
 • Babe den kække gris
 • Det Store Mirakel

Spørger du ungerne får de alle fuld plade på stjerneskalaen💫

1 kommentar

 • Herhjemme er vores drenge også yderst begejstrede for Toonix.
  I forhold til skærmtid er det lidt en balancegang, synes jeg. Vi forsøger at begrænse det, men bruger det også ofte som afslapning efter en travl og hektisk dag i vuggestue eller børnehave.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ens mor og far har også brug for at blive spurgt ind til