En hverdag med to kvinder og 3 børn

Er en hverdag med to “mødre” anderledes end en hverdag med en mor og en far? Er den anderledes fordi Ghita ikke er deres rigtige mor men deres bonus mor? Og hvordan håndterer vi en hverdag sammen, og hvordan tager Ghita det at komme ind i en familie hvor man skal opdrage 3 børn.

Nej, vores hverdag er ikke anderledes end hvis vi var en dame og en mand. Børnene spørger aldrig ind til det eller virker underlige omkring det. “Men mangler der så ikke en faderfigur i hverdagen?” Hm næ, altså… jeg synes jo sagtens at man som to kvinder kan lære sine børn en masse ting som en mand også kan. I vores tilfælde er det en bonus at Ghita har været fodboldspiller og elsker at spille fodbold med ungerne. Selvom vi er piger begge to, så er der ingen tvivl om at børnene ser hende som den drengede af os, og at hun er dén af os der elsker at lege, slås, og fortælle sindsyge historier. Jeg er mere den pusse nussede type der elsker at lakere negle, male på sten og andre tøse ting. Det gider hun ikke 😁

Det er stadig nyt for os at være “sammenbragt” og vi opdrager også meget forskelligt. Ghita har egentlig ladet mig stå for opdragelsen, også selvom hun kan være uenig i mange ting, og ville gøre det anderledes. Først indtil for nylig har vi haft en god snak om, at det er okay hvis hun så småt begynder at komme med sine input og måder hvordan vi kan gøre tingene. Jeg er i virkeligheden nok meget tolerant og lidt for god af mig mange gange, og er det især efter skilsmissen, hvor hun er mere konsekvent. Vi kan lære meget af hinanden og det gør vi også.

En hverdag med 3 børn er hård og kræver meget struktur. Struktur har manglet lidt her i overgangs perioden fra da jeg var sammen med deres far men ikke længere er, og tingene har været meget stressende i hverdagen og jeg har manglet overblik, hvor Ghita er god til at bevare overblikket og komme med forslag til lister, tavler, kalendernotater osv, så hverdagen lettes.

Hun er min rokke og jeg er så vild med at se hende udvikles, og hun er så god til det. Jeg er så stolt af hende, at hun går fra at have en hverdag med fest, rejser og aleneliv, til at tage 3 børn til sig for bare begynde at tilpasse sig dén rolle. 

winniebloch_signatur

1 kommentar

  • Hi to every single one, it’s genuinely a good for me to go to see this site, it includes important
    Information.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Podcast