En hverdag med to kvinder og 3 børn

Regnbuebarn

 

Da vi mødte hinanden og vi begyndte at lære hinanden at kende, og blev kærester, afstemte vi hurtigt forventningerne. Ghita har ingen børn, men vil gerne have. Jeg har tre, og har altid gerne ville have en kæmpe familie med masser af liv omkring mig. Derfor har vi vidst, at hvis vi skulle leve sammen som kærester, krævede det at jeg havde lyst til at indfri Ghitas største ønske om at blive mor. Ikke papmor, men MOR.

Jeg elsker at være gravid, og jeg elsker at føde, men jeg vil også gerne give hende muligheden for at prøve den store glæde ved de ting jeg har oplevet.

 

Så hvad tanker gør vi os?

Jeg ville ønske jeg kunne sige det, men jeg har ikke magiske fingre 🤪 Uanset hvordan vi dagligt vender og drejer situationen, så SKAL der sæd til! Vi snakker også meget om, om vi ønsker en anonym eller kendt donor. Vi ønsker ikke at dele og vi ønsker ikke at være en regnbuefamilie hvor vi deler barnet med et evt homoseksuelt par. Vi vil have vores helt eget ♥️

Jeg er snart 35 – ghita snart 34. Uret tikker for os begge og vi kan ikke vente med at opleve alle disse ting sammen. Jeg kan ikke vente med at skulle se min smukke inder gravid ♥️

winniebloch_signatur

1 kommentar

  • Awesome issues here. I’m very happy to peer
    your post. Thank you a lot and I am looking ahead to contact you.
    Will you please drop me a e-mail?

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En hverdag med to kvinder og 3 børn