Regnbuebarn

Regnbue familie på familieguf

 

 

      Reklame for Malaco

Er en hverdag med to “mødre” anderledes end en hverdag med en mor og en far? Er den anderledes fordi Ghita ikke er deres rigtige mor men deres bonus mor? Og hvordan håndterer vi en hverdag sammen, og hvordan tager Ghita det at komme ind i en familie hvor man skal opdrage 3 børn. Og hvad er vi – er vi en regnbue familie eller er vi “bare” en familie?

Nej, vores hverdag er ikke anderledes end hvis vi var en dame og en mand. Børnene spørger aldrig ind til det eller virker underlige omkring det. “Men mangler der så ikke en faderfigur i hverdagen?” Hm næ, altså… jeg synes jo sagtens at man som to kvinder kan lære sine børn en masse ting som en mand også kan. I vores tilfælde er det en bonus at Ghita har været fodboldspiller og elsker at spille fodbold med ungerne. Selvom vi er piger begge to, så er der ingen tvivl om at børnene ser hende som den drengede af os, og at hun er dén af os der elsker at lege, slås, og fortælle sindssyge historier. Jeg er mere den pusse nussede type der elsker at lakere negle, male på sten og andre tøse ting. Det gider hun ikke 😁

Hun er min klippe og jeg er så vild med at se hende udvikle sig, og hun er så god til det. Jeg er så stolt af hende, at hun går fra at have en hverdag med fest, rejser og aleneliv, til at tage 3 børn til sig for bare begynde at tilpasse sig dén rolle.

Malaco laver for 2 år i træk, en limited edition familiegufpose, for at skabe plads til alle slags familier, og at man som familie selv kan definere, hvordan man er en familie. Derfor har Familie Guf nu for andet år i træk lavet en række limited edition-poser, der kommer ud i butikkerne fra august og frem. På poserne er der i år 5 forskellige familietyper:

Bonusfamilie

Regnbuefamilie

Singlefamilie

Børnefamilie

Svigerfamilie

Vi er både en familie fyldt med liv og kærlighed, men vi elsker også regnbuer 🌈

winniebloch_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Regnbuebarn