LG

En aften med cocktaiils

Annoncen indeholder reklame |

Jeg fejrede min 35 års fødselsdag for en masse venner, og jeg havde i år besluttet mig for at forkæle dem lidt ekstra. Men hvordan forkæler man folk til en fest?

Jeg fik en idé om at leje en bartender.  

Jeg tog kontakt til cocktaiils.dk som også har velkomstdrinks.dk for at snakke med dem om hvilken løsning vi ønskede.

COCKTAIILS COCKTAIL CATERING AFHOLDES AF KØBENHAVNS MEST ERFARNE OG KOMPETENTE BARTENDERE.

Bla. Deres julefrokoster afvikles af alle fra deres bartender team.

Deres bartendere har stået på nogle af Københavns bedste cocktailbarer og 5-stjernede Hoteller. Så du kan være sikker på at de leverer den højeste service og kvalitet til jeres bryllup, jeres fest, jeres polterabend eller hvad I skal holde 🍹

Bartendertjenesten er god catering efter simple opskrifter, med skarpe priser og bartenderudlejning.

Cocktaiils er high-end catering der benyttes til firmafester, julefrokost cocktail-parties o.lign

ONLY Cocktails er til særlige high end events, hvor specielle cocktails, vi selv har designet serveres med tøris, eksotisk garnish og flotte specialdesignede glas.

ONLY Events – https://onlycocktails.dk 

Cocktaiils – https://cocktaiils.dk

Bartendertjenesten – https://bartendertjenesten.dk

 

Egentlig havde jeg planer om at vi ville have en bartender ud i 3-4 timer der skulle lave drinks, men vi snakkede om, at man kunne få dét der hedder en cocktailsmagning, hvor de kommer ud med al dét der  skal bruges – inkl baren (hvis der er plads) og så laver de 3 fantastiske drinks!

Vi kunne også vælge dét der hed et cocktailkursus hvor man lærer at blande nogle drinks. Dén ide synes jeg egentlig også var god, og Cocktailkursus er en sikker vinder, hvis du skal holde polterabend, tøseaften, herreloge eller warm-up før et storslået event. Deres bartender kommer ud med alt I skal bruge for at shake drinks og der vil være cocktails til alle og for enhver smag.

Jeg valgte en cocktails smagning/servering fordi at vi skulle spise noget let mad, og min plan var egentlig som sådan ikke, at vi skulle ligge i hård druk 🙈 Jeg ville bare gerne have at det stod “opstillet” og klar med første servering når gæsterne ankom kl 1830.

Vi havde en fantastisk aften og vi fik sublime drinks og det er en kæmpe anbefaling værdig! Så er dét bare om at finde ud af hvilket arrangement der passer til jer 🙏🏽🍹

Vi fik isen leveret af Islevering.dkhttps://islevering.dk

 

winniebloch_signatur

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

LG